Waterstraler groot

Artikel 1 van 3 Volgende
€ 77,00 (inclusief btw)

Deze grote waterstraler is een prachtige bol van dun glas gevuld met helend water.

Het is een grote krachtige waterstraler, geschikt voor bijna een liter water en daarmee geschikte voor de grotere ruimtes zoals bijvoorbeeld een woonkamer.  Iedere bol die op afstemming gemaakt wordt krijgt het juiste helende water mee.  De waterstraler wordt geleverd met een klein houten voetje. Wanneer ik voel dat een ander voetje beter past, zal ik dit mee sturen. Dit kan een stukje schors zijn, een schelp, etc.

De waterstraler komt met een beschrijving, en een kleine houten voet of een andere houder wanneer het water aangeeft dat dit beter past. Ik werk altijd op afstemming en daarom is iedere waterstraler anders.  Het duurt maximaal 14 dagen voordat de waterstraler klaar is met de beschrijving erbij. 

De bol kan gevuld niet verzonden worden. De Waterstraler kan gevuld worden opgehaald op afspraak, of toegezonden worden met vulinstructie en -materiaal, en uiteraard het water in een glazen fles. Geef het even door in het opmerkingenveld wanneer het voor een behandelkamer is, dan kan ik zorgen dat het juiste water naar je toe komt.

© 2020 - 2022 Waterinleven | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel